Radio Musica House

Radio Musica House 34

Als je van het luisteren naar muziek dan House Music Radio App is gemaakt voor jou.

Als je van het luisteren naar muziek dan House Music Radio App is gemaakt voor jou.

Als je van het luisteren naar muziek dan House Music Radio App is gemaakt voor jou. Luister naar muziek met online radio. Roepen je innerlijke DJ!

Beschikbare functies:

- Luisteren radio zonder koptelefoon

- stel een radio alarm in

- Stel de timer op een radiozender en de slaap timer spelen zodat het radiostation wordt uitgeschakeld.

- De widget wordt weergegeven in het hoofdscherm voor gemakkelijke toegang tot de streaming radio app

- Gebruik widget om uw gratis muziek zenders in te stellen als een snelkoppeling op je startscherm.

- Selecteer zenders om een lijst van je favoriete radio,muziek,nieuws zenders te creëren

- klik op 'meer' om naar andere radiozenders te zoeken.

- Sla op of deel radiozenders via sociale netwerken zoals Facebook en Twitter

** NB. Om deze app te laten werken, is een internetverbinding vereist. In het geval dat er geen internet verbinding is en je een alarm hebt ingesteld, wordt u gewekt door het standaard alarm van uw mobiele telefoon.

Deze muziek app zal brengen altijd de partij voor u. Met radio fm station gratis, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het te vervelen, want deze dj songs zijn hier voor uw vermaak.

House Music Radio App app kan worden muziek luisteren met of zonder koptelefoon , je naar streaming radio wat je ook doet kunt luisteren.

Als u in slaap vallen met het geluid van de muziek, de timer instellen voor een radiostation en het zal zichzelf uit te schakelen. Aan de andere kant, een alarm instellen en deze gratis radio station app zal zetten op een bepaalde tijd. Ook kunt u de radio online te delen met uw vrienden en familie.

Voor een snelle toegang, maakt u een snelkoppeling naar internetradio gratis op je startscherm. Om de radio te controleren, zal widget van de app weergegeven in het systeemvak. Maak een lijst van uw favoriete radio live stations door deze te markeren met een ster.

Ben je een fan van het huis boven de muziek? Je bent op de juiste plaats! Deze gratis web radio heeft alles wat je nodig hebt. Nu kunt u luisteren naar muziek online via een van de beste gratis muziek apps. House muziek zal je volgen, ongeacht waar je bent.

House Music Radio App is voor degenen onder u , die wanhopig op zoek zijn naar de beste house muziek. Als u genieten van het luisteren naar club music, dan is deze dj muziek kan ook een deel van je Android-toestel te worden. Ondervindt u problemen bij het vinden van nieuwe house muziek? Met deze radio fm online app u altijd up -to-date zijn met de house music.

House mix en een goede dj zijn altijd de grootste attractie op een partij. Nu, kunt u zowel met deze gratis muziek online te hebben. Radio fm voor android is de snelste manier voor u om uw favoriete house muziek nummers te krijgen.

Naar de radio luisteren 24/7 live! Kies je favoriete radio huis en laat je lichaam bewegen op de klanken van top house muziek. Download House Music Radio App en ervaar een non-stop house music partij!

Juridische informatie:

Deze app is gemaakt in samenwerking met de beste internet stations op het web. We zijn erg dankbaar voor al diegenen die ons gesteund.

Deze app is getest op HTC One X (Android 4.0 Ice cream sandwich), HTC Sense 4,HTC Sense 5 (Android 4.2.2),HTC Desire (Android 2.2 Froyo, 2.3 Gingerbread), Sony Ericson (Android 2.3.6 Gingerbread), Sony Xperia Z (4.1.2 Jelly Bean, 4.4 KitKat), Samsung Galaxy S3 (4.0.4 Ice Cream Sandwich, 4.3 Jelly Bean, 4.2.2 KitKat), Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S5 (Android OS, v4.4.2 KitKat), Samsung Galaxy Note 2, Samsung Galaxy Note 3,Tablet Samsung Tab 3, Samsung Galaxy Mega 6.3, Samsung Galaxy mini 2, Nexus 5, Nexus 7 (4.4. KitKat), LG Nexus 4 (Android OS 4.2 Jelly Bean, 4.2 Kit Kat), Huawei Ascend.

Compatibel met: Vodafone, T-Mobile, Telfort, HI aangedreven mobiele telefoons.

Hebt u vragen, suggesties, of opmerkingen aarzel dan niet om contact met ons op nimaxy91@gmail.com.

Radio Musica House

Download

Radio Musica House 34